Cops Brutality, Abuse, evenals haat van asielzoekers en vluchtelingen in België

0
2036

Dit artikel is een tip over enkele van de verhalen uit het verleden over misbruik door de Belgische politie op asielzoekers en het hoge niveau van walging dat is uitgewerkt door de Belgische politieke viering (Lamas Belong) definitie Vlaamse passie) tegen zowel asielzoekers als buitenlanders. Bij verschillende gelegenheden heeft Amnesty International (AI) contact opgenomen met de Belgische regering om de mensenrechten van asielzoekers te respecteren en ook een einde te maken aan de wreedheid en het misbruik van asielzoekers van de wetshandhavingsinstantie in een “nauwe faciliteit” (een aanhoudingsfaciliteit waar geweigerde asielkandidaten worden bewaard voor uitzetting) in de buurt van de vluchtterminal.

Toen deze klachten werden ingediend door Amnesty International, heeft de Belgische regering altijd gezworen om verdere wreedheid en misbruik van asielzoekers door de politie te stoppen, maar er is niets aan gedaan. Voorheen deporteerde de Belgische federale overheid nog steeds krachtig asielkandidaten die naar hen toe kwamen voor verdediging, terug naar hun geboorteland, dat niet het Verdrag van Genève van 1951 volgt.

Veel mensen die asiel zoeken in ontwikkelde landen worden beschouwd als economische reizigers, iemand die vrijwillig hun eigen geboorteland verlaat en streeft naar een beter leven in een ander land (definitie door Wigan Council, VK). Waarschijnlijk laten ze onderdrukkende en corrupte routines achter, zoals die van mijn land Kameroen, die de bevolking van dat land financieel beïnvloeden.

In mijn eigen woorden noem ik het “financiële onderdrukking”. Naar mijn mening op de vlucht zijn voor andere vormen van mishandeling, moet niet onverenigbaar blijven met de interpretaties van de Verenigde Naties met betrekking tot evacués en asielkandidaten. Deze mensen moeten worden aanvaard en beveiligd in elk type natie dat ze om asiel vragen, maar ook een toevluchtsoord vinden dan te worden misbruikt en op enigerlei wijze misbruikt. In dit artikel worden citaten aangeboden om de brutaliteit, haat en mishandeling van asielzoekers door de autoriteit en evacués te bewijzen, zoals hierboven vermeld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here