De pijn van uit eten gaan in België en Nederland

0
2162

Het hele gebied van Zuid-Nederland, Noord-België en de westelijke deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen van Duitsland liggen op een steenworp afstand van elkaar en vormen een verbazingwekkende samensmelting van taal en maatschappij, gevormd door een dynamische geschiedenis van commerciële ontwikkeling, oorlogvoering en relatie.

Als je jezelf in dit deel van West-Europa ontdekt, hebben Duitsland, Nederland en België onderscheidende voordelen ten opzichte van elkaar. België heeft dat fenomenale vermogen voor bierproductie, om maar te zwijgen van chocolade, wafels en friet. Nederland heeft een uitstekende fietsfaciliteit, samen met aantrekkelijke steden zoals Maastricht en Amsterdam. West-Duitsland kan ook pronken met prachtige eigen steden, zoals Keulen en Düsseldorf, een goed onderhouden commercieel erfgoed en een zeer efficiënt openbaar vervoersnetwerk.

Stel dat u zich in de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen bevindt en de autobahns afreist om een ​​mooi gebied te vinden om te consumeren. Natuurlijk erkent iedereen dat de meeste eetgelegenheden rond snelwegen vreselijk zijn, dus breid je zoektocht uit naar de vredige landelijke steegjes. Bevolkt in en rond elke Duitse stad en gemeenschap (en vaak daartussenin) zijn Gestate of pensions. Deze plaatsen bieden een ruimte voor de nacht en een mooi conventioneel kookgedeelte. Je kunt hier heerlijk eten vinden – schnitzel, worst, zuurkool, frikadelle, flammkuchen, noem maar op. Het smaakt spectaculair en wordt ook weggespoeld met een koud buurtbier.

Duitsland is een land met uitstekende eetgelegenheden. Het zijn niet alleen die gebaren, het valt overal samen. Natuurlijk kun je heel erg fout gaan, alsof je vreselijk fout kunt gaan in elke natie. Maar toch, als u de hotspots van Duitsland bezoekt, krijgt u nog steeds een maaltijd van hoge kwaliteit met een uitzonderlijke oplossing, hoewel misschien voor een hoger tarief. Dezelfde waarheid kan echter niet worden beweerd voor de kookscène in zowel Nederland als België.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here