Hoe je een Belgische wafel gebruikt

0
1880
Protestors hold placards as they march during a Rise for the Climate demonstration in Brussels, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

De meesten van ons genieten van Belgische wafels op onze ontbijttafel. De grote wafels met heerlijke garnituren zorgen gewoon voor een glimlach op ons gezicht. Met honing, margarine of aardbeien, we houden van Belgische wafels bij elk van hen. Maar meestal willen we niet specifiek naar het restaurant gaan om onze zoete wafels te halen. Het beste idee hier is dus om een ​​Belgisch wafelijzer te kopen en ook de eigen chef-kok. Maak je geen zorgen; deze zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Bekijk de basisacties over het gebruik van een Belgisch wafelijzer en maak uw favoriete wafels in huis.

Leg eerst je Belgische wafel op de keukenplank of op een tafel of een ander soort verschillende moeilijke oppervlakken. Ruim de ijzeren koekenpan op met een vochtige handdoek en verwijder ook alle soorten vuil. Steek nu het Belgische wafelijzer in het stopcontact en laat het ook voorverwarmen. Zorg ervoor dat de koekenpan droog is voordat u deze in het stopcontact steekt.

Sommige strijkijzers zijn geautomatiseerd en hoeven niet te worden ingeschakeld, andere niet. U moet dus op de juiste manier aanpassen. Normaal worden alle Belgische wafelfabrikanten geleverd met een binnentemperatuurmeter die helpt om een ​​constante temperatuur te handhaven. Daarom is er geen vraag om zich zorgen te maken over oververhitting of aanpassing van het temperatuurniveau.

Terwijl het wafelijzer voorverwarmt, bereid je ook voor en meng je je beslag. Lees de instructies op het systeempakket of de instructiebrochure met betrekking tot de grootte van het rooster en de pollepel. Verdeel nu het beslag op de bakplaat met behulp van de pollepel. Begin met het midden en laat het ook naar de buitenzijden verspreiden. Terwijl het zich naar de buitenkanten verspreidt, drukt u het naar beneden om ervoor te zorgen dat het iets meer verspreidt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here