De tofste tassen trends

0
1743

Trends staan erom bekend dat ze komen en gaan, maar wat ons betreft zijn de onderstaande tassen-trends zó tof dat ze voor altijd zouden mogen blijven!

Kleine handtassen

Grote handtassen zijn misschien handig om mee te nemen naar je werk of naar school, maar zijn niet altijd even mooi of handig wanneer je een feestje, etentje of speciale gelegenheid hebt. Daarom is er de kleine handtas! Klein maar fijn… Door het kleine formaat kun jij alle spulletjes die je nodig hebt met je meenemen en door het mooie uiterlijk van de tas steel jij de show met je hippe mode accessoire! Dat geldt zeker wanneer je gaat voor een exemplaar gemaakt van leer.

Lederen rugzakken

Wanneer je denkt aan een rugzak, dan is de kans héél groot dat er meteen een typisch beeld van een canvas of polyester in je opkomt. Sportief en beetje standaard zijn waarschijnlijk de woorden die bij je opkomen wanneer je aan zo’n rugtas denkt. Maar tegenwoordig hoeft dat gelukkig helemaal niet meer! Naast dat er tegenwoordig hele toffe, moderne canvas rugzakken verkrijgbaar zijn, is ook de leren rugzak immense populariteit aan het winnen! Een leren rugzak staat chique, zakelijk en straalt luxe en elegantie uit. Een rugzak van leer is perfect te combineren met een casual outfit maar is ook zeker een waardevolle toevoeging wanneer je zakelijk of chique voor de dag wilt of moet komen. Daarnaast blijft een rugzak heel lang mooi doordat ieder een duurzaam materiaal is. Merken zoals Burkely en Micmacbags hebben o.a. hele toffe leren rugzakken voor zowel dames als heren, vergeet zeker niet om daar een kijkje te nemen!

Heuptasjes

De meeste vrouwen nemen een standaard schoudertasje met zich mee tijdens het uitgaan of een bezoek aan een festival. Maar tegenwoordig is er een gave trend uit de 90s weer helemaal hip: de fannypack of het heuptasje is terug van weggeweest! Fanny pack, belt bag, bumbag, heuptasje… Dit kleine tasje heeft meerdere benamingen maar is bovenal super praktisch en heel erg leuk! Ga voor een exemplaar in een opvallende print, vrolijke kleur ga voor een prachtig leren heuptasje. Daar steel jij de show mee op dat leuke festival of feestje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here