Wat is sim only en waarom is het populair?

0
1378

Tegenwoordig gebruiken we onze telefoons allemaal om mee te bellen, sms’en en internetten. Hiervoor zijn er twee keuzes: een abonnement, of prepaid. Waar vroeger prepaid nog populair was, kiest men steeds vaker voor een abonnement. Ook hierin kan weer onderscheid gemaakt worden tussen sim only en een abonnement met telefoon. Je leest hier meer over sim only en waarom dergelijke abonnementen populair zijn.

Wat is sim only?

In België wordt een sim only abonnement ook wel een GSM abonnement genoemd. Dit zijn abonnementen waarbij je maandelijks betaalt voor een bundel. Je betaalt alleen voor de bundel, dus er is geen GSM inbegrepen. Dat is het grootste verschil tussen een sim only abonnement en telefoon/GSM abonnement. 

 

Velen hebben al een telefoon die goed werkt. Een goede manier om te besparen is dan om die telefoon te behouden en voor een sim only abonnement te kiezen. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een telefoon los te kopen, en daarnaast een sim only af te sluiten. Ook op die manier kun je zeker goedkoper uitkomen. 

Waarom sim only?

Wanneer je naar een voordelige manier zoekt om te bellen, sms’en en/of internetten, is sim only eigenlijk veruit de beste keuze. We maken steeds meer gebruik van onze smartphone, dus hebben ook grotere bundels nodig. Prepaid wordt dan prijziger. Een telefoon abonnement is sowieso al prijzig, omdat je ook voor de telefoon betaalt. Daarom is sim only de meest goedkope en geschikte optie.

 

Om bovenstaande reden wordt vaak voor sim only gekozen. Je kunt zorgeloos bellen, sms’en en internetten voor een voordelig maandelijks tarief. Bovendien zijn bundels eenvoudig aan te passen naar eigen wens.

 

Wanneer je een goedkoop abonnement wilt, zijn er wel een aantal dingen om op te letten. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Hoe sluit ik een goedkope sim only af?

De meest goedkope sim only abonnementen zijn eenvoudig te vinden door te vergelijken. Je kunt daarbij eenvoudig filteren op prijs. Vergeet echter niet om ook te letten op andere punten. Zo is de samenstelling van je pakket natuurlijk ook belangrijk en is je contractduur van belang.

Stijlvolle Volwassen Vrouwtje Met Behulp Van Smartphone Op Straat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here