Zakelijke groei dankzij de Ultimaker S5

0
1254

Op het gebied van 3D printen zijn belangrijke ontwikkelingen gaande. Eén van die ontwikkelingen is de opkomst van de Ultimaker S5. Juist ook omdat deze printer vol zit met innovaties die in het recente verleden zijn gedaan. Daardoor is oor een veel grotere groep de mogelijkheid om optimaal te printen binnen handbereik gekomen. De S5 is een printer die dan ook vooral gebruikt wordt voor schaalvergroting. Met de zakelijke insteek waarmee de printer is ontwikkeld, komt de fabrikant veel gebruikers dan ook sterk tegemoet. De printer zal de komende jaren veel gaan betekenen voor veel gebruikers.

Grote veranderingen in het bouwoppervlak
De Ultimaker S5 is in veel opzichten een 3D printer die past bij deze tijd. Zo is het model zeer compact. Dat is gemakkelijk omdat deze daardoor op veel plekken gemakkelijk te gebruiken is. Door echter slim na te denken over het gebruik van het bouwoppervlak, is er wel veel meer mogelijk als het gaat om het printen. Zo kan je met deze 3D printer dus hele andere ontwerpen maken dan met andere compacte printers. Dit komt onder meer doordat het bouwvolume juist wel is vergroot. Dit geeft je meer mogelijkheden om te gaan ontwerpen.

Meer doen in minder tijd
Een andere manier waarop het bouwoppervlak je voordelen biedt, is door de manier waarop je het ook kunt gebruiken. De Ultimaker S5 geeft je de mogelijkheid om meer te doen in minder tijd. Zo kan je van een kleiner ontwerp dat binnen het bouwvolume past meerdere prints gelijktijdig maken. Zo heb je dus niet één item per printbeurt, maar bijvoorbeeld twee, drie of vier. Dit is mogelijk door de ruimte optimaal te benutten. Dit helpt je om sneller te werken. Wanneer je tijd beperkt is, dan is dit de ideale manier om er veel uit te halen.

Genieten van vele andere voordelen
De hoeveelheid voordelen die aan het gebruik van de Ultimaker S5 kan worden gekoppeld is flink groot. Zo zijn er allerlei manieren om het printen net iets gemakkelijker te maken bij specifieke vormen van gebruik. Je kunt dan zelf veel doen. Daardoor houd je als gebruiker ook veel meer grip op het ontwerpen of produceren van wat je maakt. Dit is ook beter voor de flexibiliteit die je als ondernemer of ontwerper hebt. Het aanpassen wordt een stuk gemakkelijker. Dit zijn allemaal zaken die het voor jou een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker maken. Dat weegt mee.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here